Știri și evenimente

Află cele mai recente știri.

July 15, 2020
Între 20-80% dintre femei dezvoltă un fibrom uterin o dată în viață, până să ajungă la vârsta de 50 de ani. În perioadele în care nivelul hormonal crește pot apărea formațiuni de diverse dimensiuni care intră sub caracterizarea de fibrom uterin.
July 10, 2020
Daca nu este tratata la timp, gonartroza poate provoca dureri semnificative si poate impiedica deplasarea persoanei in cauza, devenind o afectiune debilitanta.
July 01, 2020
In spatele unei alunite se poate ascunde o tumora, care poate fi maligna. Vizita anuala la medicul dermatolg este cea mai buna metoda de preventie impotriva cancerului de piele.
April 17, 2020
A sosit vremea uneia dintre cele mai importante Sărbători Creștine: Sfintele Paști. În acest an, însă, ne aflăm în circumstanțe nemaintalnite. La rândul ei, dieta trebuie adaptată situației neprevăzute. Așa vom petrece în mod plăcut, sănătatea noastră nu va fi afectată și nu vom scăpa de sub contol greutatea.
October 21, 2019
Infertilitatea afectează câteva zeci de mii de cupluri în fiecare an. Totuși, nu te descuraja. Tehnologia și practicile moderne oferă numeroase opțiuni eficiente de diagnostic și tratament, iar soluția potrivită pentru tine ar putea fi la un consult distanță.
October 10, 2019
Carcinomul este o tumoră malignă formată din celule epiteliale, care este provocat, în procent de 90%, de expunerea excesivă și neprotejată la razele soarelui. Prevenția este cel mai bun tratament împotriva unei carcinomului cutanat. Nu rata examenul dermatologic preventiv anual.
October 08, 2019
De regulă, răcelile și virozele respiratorii se vindecă în 7-10 zile, iar indicația de tratament medicamentos vine întotdeauna din partea medicului pediatru sau a medicului de familie. Tot ei hotărăsc ce tratament este necesar, în ce constă și cum trebuie administrat.
September 23, 2019
Nu-ți fie frică să “te vezi pe dinăuntru”. Un diagnostic precoce înseamnă timp câștigat, iar un diagnostic corect înseamnă înseamnă mai multe șanse de vindecare.
September 23, 2019
Dacă stomacul nu-ți dă pace și ai episoade frecvente și dureroase de arsuri, regurgitat, diaree, constipație sau scaun cu sânge, mergi la medicul gastroenterolog și află ce se întâmplă în interiorul tău.

× Programarea dumneavoastră a fost înregistrată cu succes.