Știri și evenimente

Află cele mai recente știri.

October 21, 2019
Infertilitatea afectează câteva zeci de mii de cupluri în fiecare an. Totuși, nu te descuraja. Tehnologia și practicile moderne oferă numeroase opțiuni eficiente de diagnostic și tratament, iar soluția potrivită pentru tine ar putea fi la un consult distanță.
October 10, 2019
Carcinomul este o tumoră malignă formată din celule epiteliale, care este provocat, în procent de 90%, de expunerea excesivă și neprotejată la razele soarelui. Prevenția este cel mai bun tratament împotriva unei carcinomului cutanat. Nu rata examenul dermatologic preventiv anual.
October 08, 2019
De regulă, răcelile și virozele respiratorii se vindecă în 7-10 zile, iar indicația de tratament medicamentos vine întotdeauna din partea medicului pediatru sau a medicului de familie. Tot ei hotărăsc ce tratament este necesar, în ce constă și cum trebuie administrat.
September 23, 2019
Nu-ți fie frică să “te vezi pe dinăuntru”. Un diagnostic precoce înseamnă timp câștigat, iar un diagnostic corect înseamnă înseamnă mai multe șanse de vindecare.
September 23, 2019
Dacă stomacul nu-ți dă pace și ai episoade frecvente și dureroase de arsuri, regurgitat, diaree, constipație sau scaun cu sânge, mergi la medicul gastroenterolog și află ce se întâmplă în interiorul tău.

× Programarea dumneavoastră a fost înregistrată cu succes.