Știri și evenimente

Află cele mai recente știri.

April 20, 2021
În cadrul unui control ginecologic poți verifica starea de sănătate a aparatului reproductiv și poți discuta cu medicul ginecoloc aspecte precum fertilitatea, sarcina, viața sexuală, simptomele de menopauză, probleme de incontinență urinară, dureri la nivelul pelvisului, inflamații sau infecții vaginale.
April 15, 2021
De ginecologie aparține o gamă largă de probleme printre care se numără menstruațiile, fertilitatea, sarcinile, infecțiile cu transmitere sexuală sau tulburările hormonale.
April 08, 2021
Specialiștii în neurologie asigură îngrijirile medicale necesare pentru pacienții care prezintă afecțiuni ale sistemului nervos care necesită îngrijiri frecvente.
March 26, 2021
O vizită la un cabinet ginecologic poate acoperi o gamă largă de aspecte, de la starea de sănătate generală, viața sexuală, sănătatea sistemului reproducător sau bolile cu transmitere sexuală.
March 17, 2021
O entorsă de gleznă apare atunci când ligamentele sunt forțate să depășească intervalul lor normal de mișcare. Majoritatea cazurilor de entorsă a gleznei implică leziuni ale ligamentelor de pe partea exterioară a acesteia.
March 10, 2021
Practicile care țin de fizioterapie au rolul de a ajuta la restabilirea mișcării și funcționării optime atunci când o persoană este afectată de leziuni, boli sau au un handicap.
March 02, 2021
Prezența unor varice poate fi asociată cu disconfort, dureri și, în unele situații extreme, chiar cu probleme de sănătate mult mai grave.
February 24, 2021
Dacă suferi de cardiopatie ischemică, înseamnă că arterele care furnizează sânge mușchiului inimii se îngustează. Acest lucru poate împiedica sângele necesar să ajungă la porțiuni din mușchiul inimii, provocând daune.
February 18, 2021
Amigdalita este contagioasă și poate fi cauzată de o varietate de virusuri și bacterii obișnuite, dintre care cele mai frecvente sunt bacteriile streptococice.
February 11, 2021
Incontinența urinară este pierderea controlului vezicii urinare. Cele mai frecvente două tipuri de incontinență urinară care afectează femeile sunt incontinența de stres și incontinența prin urgență, numită și vezică hiperactivă.

× Programarea dumneavoastră a fost înregistrată cu succes.