Știri și evenimente

Află cele mai recente știri.

January 20, 2021
Stările de anxietate, dacă sunt rare, sunt normale. Anxietatea este un răspuns emoțional, o “teamă fără obiect”, care poate să apară ca reacție firească a psihicului atunci când traversăm o situație inconfortabilă
January 12, 2021
Scolioza cervicală poate provoca mai multă durere decât celelalte forme de scolioză. Acest lucru se poate datora unei varietăți de factori, cum ar fi un dezechilibru în greutate, rădăcinile plexului cervical care se comprimă între vertebre și un risc crescut de leziune ulterioară a gâtului.
January 08, 2021
Genu valgum este o afecțiune în care genunchii se înclină spre interior, în timp ce gleznele rămân distanțate. Majoritatea copiilor mici prezintă o astfel de deformare a genunchilor într-o anumită măsură pentru o perioadă de timp, deși la unii copii este mai vizibil.
December 30, 2020
Bronhopneumopatia cronică obstructivă (BPOC) este o boală pulmonară inflamatorie cronică care restricționează fluxul de aer din plămâni. Simptomele includ dificultăți de respirație, tuse, producerea de mucus și șuierat în respirație.
December 23, 2020
Apneea în somn este o tulburare a somnului caracterizată prin întreruperea episodică a respirației în timpul somnului, timp de câteva secunde până la un minut. După întrerupere, respirația este reluată, acompaniată de sforăit, produs în urma obstrucției de care se lovește aerul atunci când este inspirat.
December 17, 2020
În cazul unui diagnostic de astm bronșic la copii, plămânii și căile respiratorii se inflamează odată cu expunerea la anumiți factori declanșatori. Printre acești factori se numără diferite tipuri de infecții respiratorii, dar și factori care țin de calitatea aerului respirat, vorbim aici de noxe, praf sau polen.
November 12, 2020
Prin termenul „melanom” specialiștii far referire la o formă de cancer de piele care începe să se dezvolte în celulele numite melanocite. Aceste celule produc pigmentul pielii și se află în epiderm, precum și în alunițe.
November 04, 2020
Afecțiunea de astm bronșic este diagnosticată în general la copii și la adulții tineri, iar principalul semn de îngrijorare pentru ambele categorii este respirația îngreunată, cu șuierat.
October 22, 2020
Te confrunți cu o aluniță dureroasă? Ar trebui să știi că, deși cea mai periculoasă formă de cancer de piele, melanomul, se poate forma la nivelul unei alunițe mai vechi sau recente, nu întodeauna o aluniță dureroasă semnalează o problema gravă. Iată în ce situații ai putea să simți durere într-o aluniță.
October 13, 2020
Carcinomul bazocelular este cea mai frecventă formă de cancer de piele, care se poate extinde pe piele timp de ani de zile, dacă nu este diagnosticat la timp.

× Programarea dumneavoastră a fost înregistrată cu succes.